Insula de nudiști unde doar soldații poartă haine

Insula de nudiști unde doar soldații poartă haine

În această oază inedită din Europa, mai exact pe insula Ile du Levant din Franța, oamenii stau în costumul lui Adam și Eva pe plajă, dar și în magazine, pe străzi sau la restaurant. Acest paradis pentru nudiști a fost fondat în 1932.

FOTO: Shutterstock

Insula din Marea Mediterană se află lângă Golful Lion, iar regiunea este iubită nu doar de nudiști, ci și de care fac scuba diving. Regulile de la plajă sunt foarte simple și ușor de urmat, dacă ai o afinitate pentru nudism. Toată lumea trebuie să fie goală, altfel nu ai ce căuta pe această insulă.

Tabloul de pe pe Ile du Levant este unul complet atipic. Pe insula din Franța se află și o bază militară, care ocupă o bună parte din teritoriu. De altfel, soldații sunt singurii care trebuie să poarte haine.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

2 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

3 Luase legătura cu rușii / Cine este prințul Heinrich XIII, capul loviturii de stat din Germania

4 Lucruri mai puțin știute despre Diana Șucu, nevasta de miliardari

5 Rareș Bogdan / Sunt în aeroport, alături de Manfred Weber, în drum spre Viena. Ultimul Asalt. La 17.30 ne vom afla față în față cu Karl Nehammer, cance…