Întâlnire Cioloș, Orban, Barna - duminică după-amiază, pe tema protestelor (surse)

Întâlnire Cioloș, Orban, Barna - duminică după-amiază, pe tema protestelor (surse)

Fostul premier Dacian Cioloș, președintele PNL, Ludovic Orban, cel al USR, Dan Barna, împreună cu reprezentanții mai multor ONG-uri și asociații civice se vor întâlni, duminică după-amiază, pentru a discuta pe tema protestelor, au declarat, pentru AGERPRES, surse oficiale.

 Conform surselor citate, întâlnirea va avea loc de la ora 16,30.

Duminică seară sunt anunțate proteste în București și în mai multe orașe din țară față de modificările legile justiției.

Pe de altă parte, fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, în cadrul unei întâlniri a comunității Platforma România 100, că din această structură se va desprinde un partid ce urmează a fi prezentat în lunile următoare și care nu va acționa împotriva celor cu "același ADN", fiind deschis colaborării cu cei cu care împărtășește valori comune.

"Din platforma România 100 se va desprinde un partid politic. (...) Fără nicio îndoială. E clar și noi, cel puțin, cei care am fondat Platforma România 100, suntem hotărâți să facem lucrul acesta. (...) Trebuie să fie un proces natural, și nu unul forțat. (...) Da, se va desprinde un partid politic din Platforma România 100, dar care are nevoie de o fundație solidă, o fundație de principii, de idei, valori și are nevoie, mai mult decât atât, de o viziune și de programe și chiar de proiecte. E important să arătăm oamenilor nu doar o viziune și o ideologie, e nevoie să arătăm în ce se traduce ideologia sau în ce se traduc acele valori, principii, etică, morală care pot să contureze la un moment dat și ideologia", a spus Cioloș.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro