Întâlnire de gradul 0 între Gigi Becali și Răzvan Burleanu: „Te-am angajat ca să ne slujești!”

Întâlnire de gradul 0 între Gigi Becali și Răzvan Burleanu: „Te-am angajat ca să ne slujești!”

După partida dintre Rapid și FCSB au avut loc mai multe schimburi de replici de la distanță între finanțatorul vicecampioanei FCSB și președintele FRF, Răzvan Burleanu.

FOTO Sport Pictures

Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de arbitraj și a spus în repetate rânduri că vrea să aibă parte de arbitri străini în ultimele etape din campionat. După ce Becali a anunțat că vrea să aibă o discuție cu Burleanu, a venit și momentul mult așteptat.

Într-o intervenție la TV, Gigi Becali a anunțat, joi, că urmează ca vineri să se întâlnească față în față cu președintele FRF. Întrevederea dintre cei doi a fost programată cu ajutorul lui Mihai Stoichiță, fost antrenor la FCSB, actualmente director tehnic la FRF.

Gigi Becali a anunțat, la Digisport, că în cadrul discuției cu Burleanu va discuta despre ce a făcut Vassaras, dar îi va da și niște sfaturi de viață președintelui FRF.

"O să mă duc să mă întâlnesc cu el. O să-i spun niște lucruri, dacă vrea să le înțeleagă. El e copil față de mine, eu am 65 de ani. Dacă pot să-i dau niște sfaturi, pentru că așa ceva… Ce a făcut Vassaras e un fel de batjocură a unei întregi națiuni.

Noi am cerut arbitri străini, el a zis că nu aduce niciodată. Tu nu ești, mă, stăpân! Tu ne consulți pe noi. Dacă noi cerem, tu faci ce zicem noi. Nu suntem noi sclavii tăi. Te-am angajat să ne slujești. Asta nu se înțelege în România”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...