Întâlnire de taină Blaga-Antonescu/Iohannis, pe făraş?

Întâlnire de taină Blaga-Antonescu/Iohannis, pe făraş?

Scena politică din România va cunoaşte, în următoarele două săptămâni, evenimente fără precedent. Sunt şanse mari ca fotografia de acum să fie bulversată radical. Atât în PSD cât şi în ACL. O întâlnire de taină s-a produs marţi între liderul PDL, Vasile Blaga, şi fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu. La doar câteva ore după ce televiziunile de casă ale PSD lanasaseră intoxicarea cu ilegalitatea alegerilor din PNL.

Blaga şi Antonescu au stat mai bine de o oră într-un restaurant mai dosit, de pe o străduţă din proximitatea Parcului Kiseleff.

După un timp, Crin Antonescu a ieşit din restaurant acompaniat doar de o gardă de corp, fostul preşedinte al Senatului beneficiind de serviciile SPP încă un an după încetarea mandatului.

Politicianul a făcut câţiva paşi aruncând câteva priviri în stânga şi-n dreapta, apoi a plecat cu maşina.
La scurt timp după ce fostul lider liberal s-a făcut nevăzut, din acelaşi restaurant a ieşit, îngândurat, Vasile Blaga, de asemenea însoţit doar de un aghiotant.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!