Întâlnire Iohannis - Poroșenko, sâmbătă, la Munchen

Întâlnire Iohannis - Poroșenko, sâmbătă, la Munchen

Președintele Klaus Iohannis se va întâlni sâmbătă, la Munchen, cu omologul său ucrainean, Petro Poroșenko. Potrivit Administrației Prezidențiale, întâlnirea dintre cei doi șefi de stat va avea loc la ora 17,00 (ora României).

Tot sâmbătă, începând cu ora 18,00 (ora României), președintele Iohannis va participa la cea de-a 52-a Conferință pentru Securitate de la Munchen, unde va susține o alocuțiune în cadrul panelului cu tema "Între reasigurare și reangajare — Viitorul NATO".

Președintele Klaus Iohannis efectuează începând de miercuri o vizită de lucru în Germania. El s-a întâlnit joi cu președintele Parlamentului Bavariei, Barbara Stamm, iar vineri cu premierul bavarez, Horst Seehofer. Conferința de Securitate de la Munchen se desfășoară până duminică.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

4 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

5 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală