Interdicția de intrare a musulmanilor pe teritoriul SUA, reapărută pe site-ul lui Trump

Interdicția de intrare a musulmanilor pe teritoriul SUA, reapărută pe site-ul lui Trump

Interdicția de intrare a musulmanilor pe teritoriul nord-american, una din propunerile cele mai criticate ale lui Donald Trump, președintele ales al SUA, a reapărut joi pe site-ul internet al acestuia, după ce dispăruse câteva ore - oficial - din motive tehnice, relatează vineri AFP.

Lansată în decembrie 2015, dar niciodată repetată de atunci de către miliardar în timpul campaniei sale, această propunere foarte polemică a revenit joi pe site-ul internet al lui Trump , după ce mai mulți jurnaliști semnalaseră dispariția sa după votul de marți.

"Problema este pe cale de a fi gestionată și va fi soluționată în curând", a răspuns printr-un comunicat echipa de campanie a lui Donald Trump, întrebată de jurnaliști despre această dispariție.

Într-un comunicat, în decembrie 2015, candidatul republican lansase un "apel la sistarea totală și completă a intrării musulmanilor în SUA, până când aleșii americani vor înțelege ce se petrece".

În același text, Donald Trump evocase "atacurile oribile din partea oamenilor care nu cred decât în jihad și nu au niciun respect pentru viața umană" și "ura" a numeroși musulmani față de americani.

El nu a mai evocat apoi această propunere, chiar dacă ea rămăsese pe site-ul său internet.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina