INTERESANT! O româncă din Roșiori de Vede, Teleorman, a semnalizat prezența președintelui în Tenerife

INTERESANT! O româncă din Roșiori de Vede, Teleorman, a semnalizat prezența președintelui în Tenerife

O româncă din Roșiori de Vede, Teleorman, a semnalizat prezența președintelui în Tenerife. Frate, pesediștii ăștia se nasc cu radar anti-prezidențial?

Adina Mihaela Chiru a scris pe grupul de Facebook „Români în Tenerife” că preşedintele Iohannis poate fi văzut, alături de soţia sa, în celebra destinaţie de vacanţă. „Dragi prieteni, dacă vreţi să îl vedeţi pe domnul preşedinte al României este în vacanţă în Tenerife cu scumpa lui soţie. Este cazat la hotel Abama, după cum ştiţi un hotel de 5 stele”, a scris Chiru.

Doamna se află acolo, conform unei conversații pe Facebook, la fată. Adina Mihaela Chiru mai are un cont de Facebook în care aflăm că stă în Rivanazzano, Italia. În total, doamna Chiru are trei conturi pe Facebook...

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se află în perioada 3-10 februarie a.c. într-o vizită privată în Republica Federală Germania şi Regatul Spaniei”, se arată în răspunsul Administraţiei Prezidenţiale, la solicitarea Mediafax.






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”