INTERESANT! Ponta, măcelărit la Antena 3 după ce a spus că scoate pozele cu Dragnea și Kovesi!

INTERESANT! Ponta, măcelărit la Antena 3 după ce a spus că scoate pozele cu Dragnea și Kovesi!

Ponta, măcelărit la Antena 3 după ce a spus că scoate pozele cu Dragnea și Kovesi! De la cel care în campania prezidențială din 2014 era invitat în studio cu întreaga familie, și era susținut cu toate forțele de postul de televiziune, a devenit acum un „copil prost, din ultima bancă” și „un motan jigărit”.

 „În momentul de față Ponta este un motan jigărit, cu toată dragostea pentru motani. Nu are nici forța și nici capacitatea de a mai muta ceva”, a spus Adrian Ursu.

La rândul său, Mihai Gâdea a susținut că tot acest război „cu siguranță că nu-i face bine lui Victor Ponta” și arată că ar putea să îi lovească atât pe Kovesi, cât și pe Dragnea.

„Informația, dacă se va ajunge la războiul total este devastatoare pentru toată lumea. Este devastatoare pentru Victor Ponta, pentru Liviu Dragnea și pentru doamna Kovesi, pentru că ce făcea doamna Kovesi, se întâlnea cu liderii politici pe la casele conspirative ale SRI pentru a negocia dosarele (...) Dacă chiar există aceste fotografii îmi imaginez că sunt de pe camerele de luat vederi, că doar nu s-a dus cineva acolo cu aparatul de fotografiat pentru a-i surprinde pe participanți”, susține Gâdea.

Categoric a fost și Mugur Ciuvică, care l-a catalogat drept „un copil prost, din ultima bancă” pe Victor Ponta.

„Reacția lui Victor Ponta este una de copil rău și din ultima bancă, și prost, care strigă: doamna, doamna, dar n-am fost numai eu, că a mai fost și Gigel!”, a mai spus și Mugur Ciuvică.

Victor Ponta a anunțat că deține poze de la întâlnirile Kovesi - Dragnea. „Zice că nu s-a întâlnit cu Kovesi. Îi aduc eu poze de la întâlniri, de la vreo 20 de întâlniri. El voia să îl scape de dosarul referendumului. Au fost mai multe întâlniri, și la K2, și la T14. El era nevinovat în acest dosar. S-au văzut de zeci de ori. Kovesi și Dragnea sunt identici. E bine că se ceartă”, a declarat Ponta joii seara la RealitateaTV.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Cursă entuziasmantă la JO 2020! Ancuța Bodnar și Simona Radiș și-au spulberat adversarele în calificări și sun…

3 Ceva mai penibil nu există...

4 Așa o fi?

5 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește