Interesant!/Bill Gates şi soţia lui au presimţit pandemia. În urmă cu câţiva ani şi-au făcut provizii de mâncare

Interesant!/Bill Gates şi soţia lui au presimţit pandemia. În urmă cu câţiva ani şi-au făcut provizii de mâncare

Bill și Melinda Gates și-au făcut provizii de mâncare de câțiva ani, a dezvăluit soția omului de afaceri. Ei și-au umplut cămara de produse alimentare, a spus Melinda Gates, potrivit cnbc.com.

Pandemia de coronavirus a produs panică în rândul oamenilor, care s-au aprovizionat cu mâncare, băuturi şi alte produse, lăsând rafturile magazinelor goale. Nu același lucru s-a întâmplat cu cuplul Bill și Melinda Gates, care, potrivit dezvăluirilor făcute de soţia omului de afaceri, şi-a făcut stocul de mâncare încă de acum câţiva ani. Şi-au umplut cămara locuinţei cu produse alimentare, de frica unei eventuale pandemii.

„În urmă cu câţiva ani am vorbit despre acest lucru  Ne-am pregătit şi am cumpărat mâncare pe care am pus-o în cămară, în cazul în care vom avea nevoie, şi acum suntem toţi în aceeaşi situaţie”, a spus Melinda Gates,  potrivit cnbc.com.

Cu toate acestea, soția omului de afaceri a recunoscut că familia ei este norocoasă.

„Suntem conştienţi că suntem privilegiaţi. Când ne spunem rugăciunea seara, suntem recunoscători că avem ce să punem pe masă, spre deosebire de alte familii din lume care nu au şansa aceasta”, a mai spus Melinda Gates.

În anul 2010, Bill Gates a avertizat lumea asupra unei pandemii în curs de apariţie într-o postare pe blogul său, după focarul H1N1 din 2009.

În plus, în 2018, acesta a spus că lumea nu este pregătită să facă faţă unui asemenea eveniment.

„Lumea ar trebui să se preocupe de apariţia unei pandemii, la fel cum s-ar preocupa în cazul unui război”, a punctat Bill Gates, potrivit site-ului cnbc.com.

Fundaţia lui Bill şi Melinda Gates a oferit 250 de milioane de dolari în lupta contra coronavirusului.

La nivel mondial au fost anunţate oficial 2.276.941 de cazuri de coronavirus, dintre care 156.597 de decese şi 563.670 de persoane vindecate.

--------------

Bill Gates, ţinta unor teorii ale conspiraţiei care-l fac vinovat de pandemia coronavirusului

În 2015 Bill Gates avertiza că cea mai mare ameninţare pentru umanitate nu mai este războiul nuclear, ci o posibilă pandemie cu un virus ce ar putea ucide milioane de oameni. Aşa a ajuns ca astăzi, fondatorul Microsoft şi cel mai bogat om din lume să fie ţinta unor teorii ale conspiraţiei, care-l acuză de orchestrarea pandemiei COVIV-19.

Videoclipul (vezi mai jos) în care Bill Gates vorbea despre cât de pregătită va fi omenirea în faţa unei pandemii cu virus letal, lansat în 2015, a ajuns la 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. Iar în contextul crizei coronavirusului discursul lui a fost reluat, redistribuit şi promovat ca fiind "dovada clară" că cel mai bogat om din lume se află în spatele acestei pandemii, după cum susţin grupuri de antivaccinşti, adepeţi ai teoriilor conspiraţioniste şi extremiste.

Un raport publicat de  New York Times  arată că peste 16.000 de postări pe Facebook şi 10 videoclipuri de pe YouTbue cu peste 5 milioane de vizualizări în total susţin legătura dintre Bill Gates şi această criză a COVID-19.

Fondatorul Microsoft, Bill Gates (64 de ani) are o avere de peste 100 miliarde de dolari este şi fondatorul fundaţiei Bill & Melinda Gates prin care a donat de la începutul acestei pandemii peste 250 de milioane de dolari pentru măsuri de combaterea a COVID-19.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...