Interlopul „Bebino”, achitat. Procurorii s-au făcut de cacao

Interlopul „Bebino”, achitat. Procurorii s-au făcut de cacao

Tribunalul Bucureşti a emis o primă sentinţă în dosarul de tentativă de omor în care a fost trimis în judecată liderul Clanului Sportivilor, Emil Marius Alecu, zis „Bebino”. Acesta a fost achitat, judecătorul considerând că nu sunt probe împotriva sa.

„Bebino” şi doi membri ai unui clan rival, Cezar Roberto Petcu, zis „Joe” şi Constantin Mohamed Ionescu, au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor după o răfuială sângeroasă în care au fost implicaţi la începutul lunii ianuarie 2020, în Capitală. 

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 9 ianuarie 2020, când „Joe” l-a chemat pe „Bebino” la el pentru o întâlnire amicală.

În momentul în care s-au întâlnit, gaşca condusă de „Joe” şi „Bebino” s-au luat la bătaie. În conflict au fost folosite arme albe, iar mebri ai ambelor grupări au ajuns la spital, interlopului „Bebino” fiindu-i tăiat un deget. 

Un membru al clanului rival, Florin Împuşcatu, a fost înjunghiat. Ulterior, „Bebino” şi doi membri ai clanului rival, „Joe” şi Constantin Mohamed Ionescu, au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor.

„Joe” şi Ionescu au recunoscut acuzaţiile, fiind condamnaţi în primă instanţă la câte şase ani şi opt luni de închiosare. „Bebino” nu a recunoscut acuzaţiile, iar în urma procesului Tribunalul Bucureşti l-a achitat, în 27 mai 2021, pe liderul Clanului Sportivilor.

De ce a fost achitat „Bebino”

În ziua pronunţării sentinţei de achitare a lui Bebino, Tribunalul Bucureşti a emis şi motivarea hotărârii. Astfel, judecătorul a arătat că probele strânse de procuror nu dovedesc vinovăţia lui „Bebino”.

„Singurii care confirmă acţiunea de înjunghiere (n.r. de care este acuzat „Bebino”) sunt persoana vătămată Împuşcatu Florin şi martorii B.B, respectiv I.M., care au participat la acţiunea de vătămare a inculpatului fiind în relaţii de duşmănie cu acesta.

Or, inculpatul, martorul M.B.B. şi cei care nu au fost implicaţi în conflict, imaginile video şi procesele verbale de redare a interceptărilor telefonice demonstrează neveridicitatea acuzaţiei formulate. Concluzionând, consideră instanţa că în cauză sunt incidente depoziţiile prev. de art. 16 alin. 1 lit. c C.pr.pen. întrucât fapta nu a fost săvârşită de inculpatul Alecu Emil Marius”, se arată în sentinţa Tribunalului Bucureşti, care nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Antena3, „Bebino” şi-a susţinut nevinovăţia, susţinând că membrii grupării conduse de „Joe” s-au înjunghiat în încăierare între ei şi a fost arestat pentru că „este un premiu pentru procuror”. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „M-au sunat de la bancă să spun de unde provin banii” / Câți bani încasează lunar Bianca Drăgușanu

3 VIDEO Geoană, filmat după ce s-ar fi urcat băut la volan. Poliția Rutieră a deschis o anchetă

4 ULTIMA ORĂ Răzbunare în stil mafiot! Atacul s-a produs pe șoseaua București-Ploiești

5 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului