Interlopul Bercea Mondial, trimis în judecată într-un nou dosar pentru tentativă de omor

Interlopul Bercea Mondial, trimis în judecată într-un nou dosar pentru tentativă de omor

Interlopul Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului General, pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat.

În acelaşi dosar, a fost trimis în judecată şi fiul lui Bercea Mondial, Laurenţiu Anghel.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, la data de 22 ianuarie 2009, pe raza municipiului Slatina, pe fondul unui conflict spontan generat de neînţelegeri asupra unui teren, Bercea Mondial a lovit cu un cuţit şi cu corpuri dure o persoană, ce vânduse anterior terenul respectiv unui terţ.

În acelaşi context, persoana vătămată, precum şi o alta ce o însoţea au fost lovite de Laurenţiu Anghel cu un autoturism, care şi-a urmărit victimele rulând cu mare viteză.

În urma altercaţiei, ambele persoane au suferit leziuni traumatice care le-au pus viaţa în pericol, una dintre ele necesitând pentru vindecare 12 - 13 zile de îngrijiri medicale, iar cealaltă 80 - 90 de zile.

Potrivit presei locale, persoana înjunghiată de Bercea Mondială se numeşte Valeriu Matei, acesta fiind la acea vreme viceprimar al municipiului Slatina.

Dosarul se va judeca la Tribunalul Olt.

Sandu Anghel se află în prezent în penitenciar, unde execută o condamnare de 8 ani şi 9 luni, fiind acuzat că şi-a înjunghiat un nepot, iar Laurenţiu Anghel este condamnat pentru complicitate la tâlhărie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

2 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

3 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

4 Citiți, oameni buni! / Ambasada SUA din Rusia a făcut public un scurt inventar al armelor și echipamentelor trimise de americani în URSS în timpul celui…

5 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj