Interlopul Bercea Mondial, trimis în judecată într-un nou dosar pentru tentativă de omor

Interlopul Bercea Mondial, trimis în judecată într-un nou dosar pentru tentativă de omor

Interlopul Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului General, pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat.

În acelaşi dosar, a fost trimis în judecată şi fiul lui Bercea Mondial, Laurenţiu Anghel.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, la data de 22 ianuarie 2009, pe raza municipiului Slatina, pe fondul unui conflict spontan generat de neînţelegeri asupra unui teren, Bercea Mondial a lovit cu un cuţit şi cu corpuri dure o persoană, ce vânduse anterior terenul respectiv unui terţ.

În acelaşi context, persoana vătămată, precum şi o alta ce o însoţea au fost lovite de Laurenţiu Anghel cu un autoturism, care şi-a urmărit victimele rulând cu mare viteză.

În urma altercaţiei, ambele persoane au suferit leziuni traumatice care le-au pus viaţa în pericol, una dintre ele necesitând pentru vindecare 12 - 13 zile de îngrijiri medicale, iar cealaltă 80 - 90 de zile.

Potrivit presei locale, persoana înjunghiată de Bercea Mondială se numeşte Valeriu Matei, acesta fiind la acea vreme viceprimar al municipiului Slatina.

Dosarul se va judeca la Tribunalul Olt.

Sandu Anghel se află în prezent în penitenciar, unde execută o condamnare de 8 ani şi 9 luni, fiind acuzat că şi-a înjunghiat un nepot, iar Laurenţiu Anghel este condamnat pentru complicitate la tâlhărie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

2 VIDEO Așa arată mârlănia care profită de slugărnicia și cumsecădenia oamenilor...

3 Piedone locuiește în Bragadiru, nu în București / Candidatura la Primăria Capitalei a fost deja contestată cu documente de netăgăduit

4 Mititelu, despre zvonul că fiul său ar fi pierdut 1.000.000 de euro la ruletă: „Nebunii! El cheltuie banii cu divele în vacanțe”

5 Minciuna sării roz de Himalaya