Interlopul pus de Dăncilă peste PSD Cluj: „Clujul este plin de țărănoi, țărani cu pula mică. Futu-vă-n gură de țărani”.

Interlopul pus de Dăncilă peste PSD Cluj: „Clujul este plin de țărănoi, țărani cu pula mică. Futu-vă-n gură de țărani”.

Interlopul pus de Dăncilă peste PSD Cluj: „Clujul este plin de țărănoi, țărani cu pula mică. Futu-vă-n gură de țărani”. Vă prezentăm mai jos câteva exemple.

Liviu Alexa, patronul publicației locale Ziardecluj.ro, a fost numit miercuri în funcția de președinte interimar al organizației județene PSD Cluj, a anunțat Viorica Dăncilă.

„Un alt subiect abordat este cel referitor la organizaţiile din teritoriu şi am luat în discuţie organizaţia PSD Cluj, unde am numit un nou preşedinte interimar, în locul lui Horia Nasta, având în vedere rezultatul foarte slab obţinut atât pe municipiu, cât şi pe judeţ. L-am numit ca preşedinte interimar pe Liviu Alexa şi sperăm ca la Cluj rezultatul să fie mult mai bun”, a spus preşedinta PSD.

Alexa s-a numărat printre ”jurnaliștii” aflați pe ștatele de plată ale PSD, pe vremea când partidul era condus de Liviu Dragnea. Potrivit unei note de informare a Autorității Electorale Permanente, după controlul efectuat la PSD, partidul a plătit în 2017 și 2018 sume importante de bani unor firme care au legătură cu jurnaliști, în mod direct sau indirect. Datele despre firmele indicate provin din surse deschise, publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, potrivit documentelor, Pagina Ciudatului SRL, care aparţine lui Alexa Liviu Doru Alin şi Budean Adriana-Liliana, a încasat în 2018 suma de 1.293.000 de lei de la PSD. Cei doi editează publicaţia Ziardecluj.ro.

De asemenea, în paginile publicației patronate de Liviu Alexa au fost lansate atacuri concertate împotriva opozanților PSD.

„Mulțumesc doamnei președinte Viorica Dăncilă pentru încrederea și curajul de a mă numi în această poziție despre care vă reamintesc că este interimară. Nu m-a făcut mama președinte PSD Cluj și nici nu o să mor dacă nu o să mai fiu. Atâta timp cât voi îndeplini această funcție, o să muncesc așa cum am muncit mereu pentru proiectele mele. Nu mă voi lăsa șantajat de nici o amenințare cu plecatul a vreunui primar sau deputat, însă voi vrea să colaborez cu toți cei care doresc să muncească și să facă social-democrație, nu cumetrie. Sunt tânăr și prioritatea mea va fi aducerea de tineri în partid. Nu vreau să fiu nici șef la Transelectrica, nici la Transgaz. Nu candidez la Primărie, vreau doar să arăt ce înseamnă să gândești eficient, alături de o echipă care își dorește să tragă”, a declarat Liviu Alexa, potrivit publicației pe care o patronează, Ziardecluj.ro.

Într-o emisiune la Antena 3, din mai 2019, Liviu Dragnea îl lăuda pe Alexa pentru ”curajul” de a nu se alinia celor care critcă PSD.

”Am citit undeva că și Liviu Alexa, de la Cluj (acesta a acuzat faptul că i-a fost vandalizată mașina – n.r.)… De ce? Pentru că nu s-a aliniat la bătăuși. Nu s-a aliniat să-l pupe în fund pe Iohannis, mă scuzați. E un om din Cluj care are personalitatea lui. Și scrie. Scrie, vorbește, adică are curaj”, susținea Dragnea.

     

Citește și:

populare
astăzi

1 Mai prost ca Dăncilă! Ciolacu, singurul premier al României pe care nu-l va primi nimeni de la vârful SUA! O fi luat și „gaura neagră” cu el?

2 VIDEO Fata asta are o mare problemă cu dezbrăcatul, e obsedată să fie cât mai goală...

3 VIDEO „Iubito, trezește-te, românii defilează cu HIMARS în fața ambasadei Rusiei”

4 Generalul Mujenko, fost șef al Armatei Ucrainei, interviu care dă de gândit la BBC

5 „Am făcut-o intenționat ... Nu am crezut că ar fi bine pentru copii”, a spus miliardarul care a trăit 70 de ani în aceeași casă