Interlopul Țîrcă, arestat din nou, după un jaf la păcănele

Interlopul Țîrcă, arestat din nou, după un jaf la păcănele

Interlopul Țîrcă Bogdan Vlăduț, care fusese condamnat după ce a amenințat doi soți că îi taie de la jumate, a fost arestat din nou după un jaf la o sală de păcănele.

Interlopul Țîrcă, împreună cu trei complici, a fost arestat după un jaf la o sală de păcănele.

Țîrcă Bogdan Vlăduț, care, în 2019, a fost condamnat la 3 ani și patru luni de închisoare pentru amenințare și șantaj, după ce i-a terorizat pe doi soți să-i plătească 5.000 de euro, altfel îi va „tăia pe la jumate” – a fost arestat fiind unul dintre cei doi bărbați mascați care au jefuit un cazinou din orașul Chișineu-Cris.

Alături de Bogdan Țîrcă, au fost arestați preventiv alți trei bărbați, care au pus la cale atacul de la sala de jocuri de noroc, de unde au dispărut cu suma de 7.500 de lei.

Este vorba despre Gherheș Cristian Florin, acuzat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, Grue Andrei, acuzat de săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată, Balogh Ștefan, acuzat de săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată, conform Impactpress.

Gherheș și Țîrcă sunt acuzați că au jefuit un cazinou din Chișineu-Criș, duminică dimineața, în jurul orei 04:30. Aceștia au intrat în sala de jocuri de noroc cu cagule pe fețe, amenințând casierul cu un pisto de jucărie.

Au reușit să plece cu aproximativ 7.500 de lei, însă au fost prinși de polițiști. Ceilalţi doi, Grue și Balogh, ar fi jucat rolul unor victime, fiind clienţi ai cazinoului, la momentul comiterii jafului. Anchetatorii au descoperit, însă, că aceştia erau complici ai celor doi tâlhari.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”