Întrevedere la Kremlin între Vladimir Putin și miniștrii de externe american și rus

Întrevedere la Kremlin între Vladimir Putin și miniștrii de externe american și rus

Președintele rus Vladimir Putin a avut miercuri, la Kremlin, o întrevedere cu secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, și cu ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, după care cei doi miniștri au avut la rândul lor convorbiri, a anunțat secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov, informează agenția de presă TASS.

'Președintele Rusiei, Vladimir Putin, îi primește la Kremlin pe secretarul de stat american (Rex) Tillerson și ministrul de externe rus Serghei Lavrov', a spus Peskov.

Purtătorul de cuvânt al președinției ruse nu a făcut alte precizări cu privire la detaliile convorbirii pe care Putin a avut-o cu cei doi oficiali.

Secretarul de stat american și șeful diplomației ruse și-au început miercuri discuțiile la Moscova. Cei doi oficiali au făcut un schimb de declarații dure în ultimele zile cu privire la presupusul atac chimic din Siria, vizita lui Tillerson intervenind după ce președintele american Donald Trump a ordonat, pentru prima oară, un atac aerian asupra unui obiectiv al armatei siriene, de la începutul conflictului ce durează de peste șase ani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”