Intrusa din școala prințului George, o fană înfocată a familiei regale britanice, susține mama ei

Intrusa din școala prințului George, o fană înfocată a familiei regale britanice, susține mama ei

Femeia arestată în această săptămână pentru pătrundere ilegală în școala prințului George din Londra este o fană înfocată a familiei regale, a declarat vineri mama ei pentru cotidianul The Sun, relatează AFP.

Femeia de 40 de ani, care s-a prezentat ca vindecătoare, a fost arestată miercuri după ce a reușit să pătrundă în două rânduri în stabilimentul privat foarte select St Thomas's Battersea.

Louise Chantry a fost pusă în libertate sub cauțiune între timp, a anunțat poliția, care a suspectat inițial o tentativă de furt.

"Nu i-ar fi făcut niciodată rău lui George. Ea pur și simplu iubește familia regală și pe copii", a declarat mama sa, Rhona Crawford, pentru The Sun.

Ea a adăugat că prințul William, soția lui Kate și copiii lor George și Charlotte "reprezintă familia ideală pe care ar fi vrut s-o aibă", adăugând că obsesia ei era similară cu cea pe care unii britanici au avut-o pentru prințesa Diana, care a murit în 1997.

"Este o poveste cu zâne, o feerie", a mai spus ea.

Louise Chantry s-a despărțit recent de soțul ei după șase ani de căsnicie și nu are copii.

După arestarea sa, Scotland Yard a anunțat o revizuire a măsurilor de securitate de la St Thomas's Battersea, unde anul școlar costă în jur de 18.000 de lire sterline (19.600 de euro).

George, în vârstă de patru ani, al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a început școala pregătitoare la 7 septembrie.

Strănepotul reginei Elisabeta a II-a și nepotul prințului moștenitor Charles va petrece un an în această clasă, în care este numit George Cambridge, după care va începe școala primară la vârsta de cinci ani, așa cum este obiceiul în Marea Britanie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...