Ioan T. Morar: „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”

Ioan T. Morar: „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”

Nu toată lumea e fascinată de intervențiile chirurgicale pe care și le-a făcut Bianca Drăgușanu și care au transformat-o într-o păpușă Barbie gata să „explodeze".

Scriitorul Ioan T. Morar, fondator al Academiei Cațavencu și fost membru al grupului Divertis, a remarcat pe twitter: "Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat, înseamnă că nu mai înțeleg lumea asta".

Bianca Drăgușanu este în aceste zile protagonista unei teleneovele dâmbovițene alături de Gabi Bădălău, fiul baronului de Giurgiu Nicolae Bădălău.

Acesta din urmă a anunțat că se desparte de Bianca Drăgușanu în urmă cu doar câteva zile, însă rapid a revenit la sentimente mai bune.

„Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Că apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea”, a spus Bianca Drăgușanu, referindu-se la aventurile lui Bădălău.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante