Ioan T. Morar: „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”

Ioan T. Morar: „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”

Nu toată lumea e fascinată de intervențiile chirurgicale pe care și le-a făcut Bianca Drăgușanu și care au transformat-o într-o păpușă Barbie gata să „explodeze".

Scriitorul Ioan T. Morar, fondator al Academiei Cațavencu și fost membru al grupului Divertis, a remarcat pe twitter: "Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat, înseamnă că nu mai înțeleg lumea asta".

Bianca Drăgușanu este în aceste zile protagonista unei teleneovele dâmbovițene alături de Gabi Bădălău, fiul baronului de Giurgiu Nicolae Bădălău.

Acesta din urmă a anunțat că se desparte de Bianca Drăgușanu în urmă cu doar câteva zile, însă rapid a revenit la sentimente mai bune.

„Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Că apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea”, a spus Bianca Drăgușanu, referindu-se la aventurile lui Bădălău.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BRRR! / „Dacă va atinge țărmul, va fi o situație conform articolului 5”

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

4 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

5 „Câinele turbat” despre Armata Rusiei: „Stupidă din punct de vedere operațional” și „incompetentă tactic”.