Ioana Cosma continuă seria mesajelor cu tâlc

Ioana Cosma continuă seria mesajelor cu tâlc

  • Ioana Cosma, 48 de ani, a oferit o primă reacție după ce a fost anunțată că emisiunea „Ora exactă în Sport” va fi scoasă din grila celor de la Pro Arena. Cunoscuta prezentatoare nu va mai continua la respectivul post TV, scrie GSP.

    CONTEXT: Pro Arena va scoate din grilă emisiunea „Ora exactă în Sport” începând cu 6 februarie 2023.

    Ioana Cosma, 48 de ani, nu va mai lucra la postul TV, același lucru urmând să se întâmple și cu colegul Mihai Mironică. Conform surselor GSP, cei vizați de decizia trustului Pro au primit vestea vinerea trecută, fără niciun avertisment prealabil.

Ioana Cosma, o figură inconfundabilă în presa de sport de la noi în ultimele două decenii, a avut o reacție enigmatică în ceea ce privește viitorul său: „Ne gândim, analizăm și acționăm! Cam asa face și CFR Cluj. Avem un nou lider, dar posibil să avem aceeași campioană”, a scris Ioana Cosma marți, pe contul său de Facebook.

Imediat, jurnalista a fost luată la întrebări de urmăritorii săi. Cineva i-a urat succes în viitoarea colaborare, răspunsul Ioanei Cosma fiind ferm: „Nu am discutat cu nimeni încă!”. Altcineva a contestat hotărârea luată de trust, iar prezentatoarea s-a rezumat la a spune că „e o decizie a companiei, nu e nicio dramă”.

CV Ioana Cosma

  • Are o experiență în presă de peste 25 de ani și era poate cel mai experimentat membru al actualei redacții de sport de la ProTV. Ea se află în această meserie de la jumătatea anilor '90, iar la ProTV a ajuns acum mai bine de două decenii.
  • După ce a fost reporter, a realizat emisiuni sportive, iar în mai 2019 a comentat primul meci de fotbal, finala Cupei României la fotbal feminin, alături de Adi Dobre. Apoi în octombrie 2019 s-a aflat la microfon tot la o partidă de fotbal feminin, România - Belgia 0-1, iar în noiembrie 2019 la România - Lituania 3-0, ambele din preliminariile CE. Atunci a făcut echipă cu Mihai Mironică.
  • Ea a comentat și 3 meciuri de la EURO 2021, Ungaria - Portugalia, Ungaria - Franța, Germania - Ungaria.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale