Ioana Năstase: „Ilie m-a sunat, dar nu şi-a cerut scuze. Mi-a spus doar că vremea e frumoasă la Bucureşti şi că ninge“

Ioana Năstase: „Ilie m-a sunat, dar nu şi-a cerut scuze. Mi-a spus doar că vremea e frumoasă la Bucureşti şi că ninge“

Ilie Năstase (74 de ani) şi Ioana Năstase (45 de ani) au discutat la telefon după scandalul în care tenismenul este acuzat că şi-a agresat soţia.
 
Deşi le-a spus poliţiştilor că nu a fost bătută, refuzând ordinul de protecţie, se pare că cearta dintre Iona şi Ilie Năstase a fost destul de gravă, după cum lasă femeia să se înţeleagă într-un interviu tv recent. 

Întrebată dacă sunt adevărate speculaţiile apărute în presă conform cărora nu ar fi prima dată când este agresată de Ilie Năstase, Ioana a spus că nu vrea să comenteze subiectul.

„Eu sunt acum la Constanţa, unde am plecat imediat după incident, el este la Bucureşti. Astăzi m-a sunat prima dată, dar nu şi-a cerut scuze. Mi-a spus doar că vremea e frumoasă la Bucureşti şi că ninge. Am schimbat doar câteva cuvinte”, a declarat Ioana Năstase. 

Femeia nu s-a hotărât dacă vrea sau nu să divorţeze. „Important este să fim sănătoşi. O să mă gândesc foarte bine la ce am de făcut! Nu am un răspuns concret acum în ce priveşte divorţul, nu pot încă să spun da sau nu!”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”