Iohannis a fost externat din spital, după operația la umăr

Iohannis a fost externat din spital, după operația la umăr

Președintele Klaus Iohannis a fost externat vineri de la Spitalul Militar, după ce a fost operat la umărul stâng în cursul zilei de joi, informează Digi 24.

UPDATE: La externare, șeful statului a primit recomandări medicale privind planul de recuperare fizică.

„În cursul dimineții de astăzi, 26 octombrie a.c., președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost externat din Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), cu recomandări medicale privind planul de recuperare fizică, elaborat post-operator intervenției artroscopice minim invazive, practicate la umărul stâng”, au transmis reprezentanții unității spitalicști, citați de Mediafax.

Informația privind internarea președintelui a fost făcută publică de Administrația Prezidențială joi seara, după ce acesta a fost operat la Spitalul de Urgență Militar Carol Davila.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat joi, 25 octombrie a.c., la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” pentru o intervenție chirurgicală la umărul stâng. Intervenția s-a desfășurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune. Președintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă”, informa joi Administrația Prezidențială.

De asemenea, spitalul Militar a postat un comunicat pe pagina de Facebook în care preciza că intervenția a fost minim invazivă și a decurs fără probleme fiind voba de “impingement (conflict) subacromial drept”, “bursită subacromială dreaptă” şi “leziune de tendon supraspinos”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!