Iohannis a fost externat din spital, după operația la umăr

Iohannis a fost externat din spital, după operația la umăr

Președintele Klaus Iohannis a fost externat vineri de la Spitalul Militar, după ce a fost operat la umărul stâng în cursul zilei de joi, informează Digi 24.

UPDATE: La externare, șeful statului a primit recomandări medicale privind planul de recuperare fizică.

„În cursul dimineții de astăzi, 26 octombrie a.c., președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost externat din Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), cu recomandări medicale privind planul de recuperare fizică, elaborat post-operator intervenției artroscopice minim invazive, practicate la umărul stâng”, au transmis reprezentanții unității spitalicști, citați de Mediafax.

Informația privind internarea președintelui a fost făcută publică de Administrația Prezidențială joi seara, după ce acesta a fost operat la Spitalul de Urgență Militar Carol Davila.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat joi, 25 octombrie a.c., la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” pentru o intervenție chirurgicală la umărul stâng. Intervenția s-a desfășurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune. Președintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă”, informa joi Administrația Prezidențială.

De asemenea, spitalul Militar a postat un comunicat pe pagina de Facebook în care preciza că intervenția a fost minim invazivă și a decurs fără probleme fiind voba de “impingement (conflict) subacromial drept”, “bursită subacromială dreaptă” şi “leziune de tendon supraspinos”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria