Iohannis a mai „ras” un CAP din SRI!

Iohannis a mai „ras” un CAP din SRI!

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind trecerea in rezerva a generalului de brigada ¬ cu o stea Stefan Gheorghe-Teodoru din SRI, anunta Administratia Prezidentiala. Acesta a fost rector al Academiei Nationale de Infomatii "Mihai Viteazul", institutie aflata in atentia publicului din cauza numarului mare de lucrari de doctorat suspectate de plagiat.

„Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 27 iulie, decretul privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă cu o stea Ștefan Gheorghe-Teodoru, din Serviciul Român de Informații, la data de 1 august 2016.”, se spune în Comunicatul postat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Teodoru Stefan este membru al comunitatii academice a ANI din 2005 si profesor universitar cu drept de conducator de studii doctorale, potrivit unui CV de pe site-ul institutiei. Este Absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti, obtinand titlul de doctor al Universitatii Bucuresti in anul 1992.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Joe, scuză-mă că te întrerup” / Momentul stânjenitor provocat de Macron l-a lăsat năuc pe Biden la întâlnirea G7

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

4 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

5 Un general american pune capăt speculațiilor privind sistemele de apărare „SF” pentru Ucraina