Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisia lui Achimaș-Cadariu și îl numește pe Cioloș interimar la Ministerul Sănătății

Președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul prin care ia act de demisia lui Patriciu Achimaș-Cadariu din funcția de ministru al Sănătății, precum și pe cel prin care premierul Dacian Cioloș preia interimatul la această instituție.

"Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 9 mai, decretul prin care ia act de demisia din funcția de Ministru al Sănătății a domnului Patriciu-Andrei Achimaș-Cadariu. De asemenea, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Dacian Julien Cioloș, prim-ministru al Guvernului României, ca ministru interimar al Sănătății", informează Administrația Prezidențială într-un comunicat transmis AGERPRES.

Patriciu Achimaș-Cadariu a precizat luni că și-a înaintat demisia din funcția de ministru al Sănătății din cauza diferențelor de abordare pe care le-a avut față de premierul Dacian Cioloș în legătură cu criza dezinfectanților din spitale.

Ulterior, Executivul a informat că premierul Dacian Cioloș a convenit cu președintele Klaus Iohannis să preia interimatul la Ministerul Sănătății.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

2 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

3 Amănunte / Fotografia a fost făcută luni în biroul premierului / Surse spun că autorul ar fi Ionel Dancă, șeful Ca…

4 Așa o fi? Șeful Cancelariei premierului prins într-o afacere patronată de controversatul șef de la Resurse Min…

5 BREAKING / Președintele interimar al Senatului, pesedistul Cazanciuc, cere CCR să îl scape pe Tăriceanu de cel m…

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări