Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisia lui Achimaș-Cadariu și îl numește pe Cioloș interimar la Ministerul Sănătății

Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisia lui Achimaș-Cadariu și îl numește pe Cioloș interimar la Ministerul Sănătății

Președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul prin care ia act de demisia lui Patriciu Achimaș-Cadariu din funcția de ministru al Sănătății, precum și pe cel prin care premierul Dacian Cioloș preia interimatul la această instituție.

"Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 9 mai, decretul prin care ia act de demisia din funcția de Ministru al Sănătății a domnului Patriciu-Andrei Achimaș-Cadariu. De asemenea, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Dacian Julien Cioloș, prim-ministru al Guvernului României, ca ministru interimar al Sănătății", informează Administrația Prezidențială într-un comunicat transmis AGERPRES.

Patriciu Achimaș-Cadariu a precizat luni că și-a înaintat demisia din funcția de ministru al Sănătății din cauza diferențelor de abordare pe care le-a avut față de premierul Dacian Cioloș în legătură cu criza dezinfectanților din spitale.

Ulterior, Executivul a informat că premierul Dacian Cioloș a convenit cu președintele Klaus Iohannis să preia interimatul la Ministerul Sănătății.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga