Iohannis: Delegația FMI mi-a prezentat câteva îngrijorări bine motivate; sper că se va ține cont de aceste chestiuni

Iohannis: Delegația FMI mi-a prezentat câteva îngrijorări bine motivate; sper că se va ține cont de aceste chestiuni

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri că discuțiile cu delegația FMI au fost într-o "tonalitate foarte sobră", adăugând că reprezentanții Fondului i-au prezentat 'câteva îngrijorări bine motivate'.

"Recunosc că discuțiile au fost într-o tonalitate foarte sobră și delegația FMI mi-a prezentat câteva îngrijorări bine motivate. Ei sunt la sfârșitul misiunii de evaluare și mi-au spus că aceleași lucruri le-au transmis și premierului și ministrului de Finanțe. Eu sper foarte mult că se va ține cont de aceste chestiunii", a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit joi, la Palatul Cotroceni, cu delegația FMI condusă de Reza Baqir, șeful misiunii pentru România.

Administrația Prezidențială informează, într-un comunicat transmis AGERPRES, că întrevederea a avut ca scop prezentarea principalelor concluzii ale misiunii periodice de evaluare, în virtutea statutului României de țară membră a Fondului Monetar Internațional.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina