Iohannis despre internarea lui Dragnea: Nu cred că s-a dus ăsta la un spital public, nu?

Iohannis despre internarea lui Dragnea: Nu cred că s-a dus ăsta la un spital public, nu?

Iohannis despre internarea lui Dragnea: Nu cred că s-a dus ăsta la un spital public, nu?Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că "PSD, când a cerut votul românilor, a promis sistem de sănătate performant", dar liderul partidului nu s-a dus la un spital public să se interneze.

"PSD-ul, când a cerut votul românilor, a promis sistem de sănătate performant, spitale regionale, publice. Nu cred că s-a dus ăsta la un spital public, nu? Parcă aşa se vorbea", a afirmat şeful statului, la dezbaterea "Preşedinte sau cetăţean/ om politic şi societate civilă", organizată în cadrul Festivalului internaţional de film documentar şi drepturile omului de către One World Romania.

CTP, despre internarea lui Dragnea: Nu a ales un spital de stat pentru că acolo sunt pioceanic, stafilococ, klebsiella.

Cristian Tudor Popescu a ironizat, la Digi24, alegerea lui Liviu Dragnea de a se interna, pentru dubla hernie de disc, într-un spital privat unde sunt „agenți periculoși ai lui Soros”, precum „pioceanic, stafilocous auerus, klebsiella” și unde dezinfectanții sunt „pe bază de apă chioară”. Domnul Dragnea are în minte 2 lucruri: că poate câstiga PSD alegerile europarlamentare și că nu e foarte sigur de hotărârea Înaltei Curți în procesul asa-zis Bombonica”, menționează gazetarul Cristian Tudor Popescu.

 „Mai întâi, pe mine mă îngrijorează alegerea domnului Dragnea pentru un spital privat. Am înțeles, din informații de la Digi24, că este la Regina Maria. Domnnul Dragnea nu s-a dus la un spital de stat, de-ale doamnei Pintea, unde au fost mărite salariile mediocre de către PSD, dar acolo sunt niște agenți ai lui Soros, foarte periculoși care vor să te omore. E unul pioceanic, stafilocous auerus, klebsiella, sunt aștia periculoși ai lui Soros.

Pe urmă, mai poți să te dezinfectezi cu niște dezinfectanți pe bază de apă chioară, prieteni ai microbilor, atunci domnul Drangea a ales Regina Maria. Acolo, fondator al spitalului e un persan de origine germană, de religie bahai, nu este un român ortodox de-al nostru. Există tot felul de fonduri internaționale acolo. Unii se numesc Advent International, probabil că sunt adventiști. Mare grijă, domnule Dragnea, că acolo sunt străini și domnul Dragnea a spus că străinii bagă otrăvuri în țară, ne otrăvesc. Pot să vină cei și cei patru asasini de la Athenee Palace și să atenteze la spitalul de străini Regina Maria”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

„Liviu Dragnea este în campanie electorală. Marele om să fie chemat de niște prăpădiți de judecători la interogatoriu, marele om care e salvatorul poporului - pentru că PSD e poporul român, cum a spus Dragnea. Un astfel de om, care se naște o dată la 100 de ani, să fie hărțuit de diverși indivizi care să strige hoțule, puscărie. Sau să răspundă la întrebările judecătorilor. Asta dă foarte rău. Prin urmare, domnul Dragnea s-a îmbolnăvit, are probleme cu spatele, nu se va opera. Am si eu dublă hernie de disc, cunosc fenomenul. Nu se operează pentru că asta ar însemna că se recupereză în 10 zile. El nu dorește asta. Domnul Dragnea dorește să prelungească ideea că e bolnav, e în suferință. (...)

Domnul Dragnea are în minte două lucruri: că poate câstiga PSD alegerile europarlamentare și că nu e foarte sigur de hotărârea Înaltei Curți în procesul banilor luați de la copii pentru partid, procesul asa-zis Bombonica. Nu e sigur. Dacă era sigur, domnul Dragnea mergea înainte, făcea niște exerciții dimineața. Nu e sigur de această decizie. Vrea să prelungească, să tergiverseze astfel încât să nu se pronunțe nicio sentință până la alegerile din 26 mai. Contează pe o victorie a PSD și după, consideră că o sentința de condamnare pentru câștigatorii alegerilor e mult mai greu de închipuit pentru că judecătorii sunt și ei oameni”, explică gazetarul Cristian Tudor Popescu, la Digi24.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?