Iohannis: E un lucru bun că liberalii au obţinut un vot pentru a sesiza Comisia de la Veneţia

Iohannis: E un lucru bun că liberalii au obţinut un vot pentru a sesiza Comisia de la Veneţia

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că este un lucru bun faptul că liberalii au obţinut sesizarea Comisiei de la Veneţia pe Legile Justiţiei.

"Mi se pare că este un lucru foarte bun că au obţinut un vot liberalii pentru a sesiza Comisia (de la Veneţia - n.r.). Este un lucru absolut normal, iar în momentul în care primele două legi vor ajunge la mine, pentru că a treia s-a întors în Parlament, voi face o declaraţie pe această temă şi o să vă spun atunci destul de detaliat ce am de gând cu acele legi", a afirmat Iohannis, după ce a vizitat Aerostar SA - Grup Industrial Aeronautic Bacău.

Comisia de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei a aprobat solicitarea PNL de sesizare a Comisiei de la Veneţia pentru exprimarea unui punct de vedere cu privire la modificările Legilor Justiţiei propuse de PSD şi ALDE, potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!