Iohannis: Îndemn la prudență în legătură cu propunerile fiscale ce sunt vehiculate în ultima perioadă

Iohannis: Îndemn la prudență în legătură cu propunerile fiscale ce sunt vehiculate în ultima perioadă

Președintele Klaus Iohannis a îndemnat, marți, Guvernul la prudență în legătură cu diverse propuneri fiscale care sunt vehiculate în ultima perioadă.

"Avem nevoie de predictibilitate, stabilitate economică și de un climat favorabil mediului de afaceri. Încrederea dintre Guvern și mediul de afaceri, stat și economie, în general, nu se câștigă doar în anii electorali, ci mai degrabă după, prin politici economice coerente. Îndemn ferm la prudență în legătură cu diverse propuneri fiscale care sunt vehiculate în ultima perioadă, mai ales dacă nu sunt temeinic fundamentate, fără un proiect coerent, fără garanții clare în privința beneficiilor, precum și a capacității administrative", a declarat Iohannis, la evenimentul "Președintele României în dialog cu mediul de afaceri", organizat la Camera de Comerț și Industrii a României, la care participă aproximativ 300 de invitați, investitori români și străini.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski