Iohannis: Într-un al doilea mandat, aş comunica mai mult; nu mă joc, nici nu dictez, prezidez

Iohannis: Într-un al doilea mandat, aş comunica mai mult; nu mă joc, nici nu dictez, prezidez

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că, în cazul în care va obţine un al doilea mandat, îşi doreşte să comunice mai mult.


"Cred că aş comunica mai mult, poate partea de comunicare nu a ajuns încă la nivelul aşteptat sau optim. Şi aici, cu siguranţă, împreună cu echipa mea, vom continua cele mai bune abordări. Eu sunt însă decis să comunic mai mult, mai intens şi atunci şi feedback-ul românilor va fi mai uşor de citit pentru mine", a spus şeful statului, în cadrul dezbaterii cu jurnalişti şi reprezentanţi ai societăţii civile desfăşurată în aula BCU.

El a afirmat că este un şef de stat care "nu se joacă, nu dictează, ci prezidează".

"Asta vă las pe dumneavoastră să evaluaţi, ce fel de preşedinte am fost eu în primul mandat. Însă, totuşi, câteodată, de la PSD mi se spune că am fost spectator şi inactiv, dar că vreau să acaparez totul. Ei trebuie să se hotărască. În realitate, adevărul este la mijloc. Sunt un preşedinte care real se implică, vine cu soluţii, nu mă joc, nici nu dictez, prezidez", a răspuns Iohannis, întrebat cum se cataloghează în acest mandat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...