Iohannis, jignire pentru NOII dumnezei ai României! PSD și ALDE chemate în zile diferite la consultări!

Iohannis, jignire pentru NOII dumnezei ai României! PSD și ALDE chemate în zile diferite la consultări!

Consultarile presedintelui Iohannis cu partidele, care vor avea loc miercuri si joi, incep cu o jignire pentru noii dumnezei. PSD si ALDE au fost chemate in zile diferite! Presedintele Klaus Iohannis a stabilit programul de consultari cu partidele din noul Parlament, acestea fiind programate miercuri si joi, a declarat purtatorul de cuvant al Cotroceniului, Madalina Dobrovolschi.

"La ora 11:00, la Palatul Cotroceni, este invitata delegatia Partidului Social-Democrat. De la ora 12:30, vor fi aici, la Palatul Cotroceni, cei de la Partidul National Liberal. De la 14:00 vor fi negocieri cu USR. La ora 15:00, se vor desfasura consultari cu cei de la UDMR.

Vor continua aceste runde de consultari joi, 22 decembrie, cand la ora 11:00 este invitata la Palatul Cotroceni delegatia celor de la ALDE, la ora 12:00 PMP, iar aceste consultari se vor incheia la ora 13:00, cu cei care ii reprezinta pe minoritatile nationale alese in Parlament.

De asemenea, e important de subliniat faptul ca partidele reprezentate in Parlament sunt invitate la Palatul Cotroceni sa vina cu o delegatie de maxim cinci persoane", a spus sursa citata.

Intrebata despre faptul ca PSD si ALDE au fost invitate in zile diferite, Dobrovolschi a spus ca "nu este niciun fel de mister din acest punct de vedere. Stiti foarte bine cum se fac aceste consultari. Sunt invitate partidele reprezentate in Parlament in functie de numarul de mandate si, conform acestui numar, au fost impartite in doua zile, in asa fel incat sa existe timp pentru consultari in modul cel mai clar."


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”