Iohannis merge la bilanţul DNA: Să depăşim situaţii în care Parlamentul se opune anchetării aleşilor

Iohannis merge la bilanţul DNA: Să depăşim situaţii în care Parlamentul se opune anchetării aleşilor

Preşedintele Klaus Iohannis anunţă pe Facebook că va participa, marţi, la bilanţul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde va sublinia din nou ”că trebuie depăşite definitiv situaţiile în care Parlamentul se opune anchetării membrilor săi”.

”Treptat, România devine model şi inspiraţie pentru alte ţări în ceea ce priveşte lupta împotriva corupţiei. Am constatat acest lucru cu prilejul recentei vizite la Bucureşti a preşedintelui Bulgariei, Rosen Plevneliev”, a scris Klaus Iohannis, luni, pe Facebook.

Şeful statului anunţă că, marţi, va participa la prezentarea bilanţului DNA şi va sublinia” din nou că trebuie să depăşim definitiv situaţiile în care Parlamentul se opune anchetării membrilor săi”.

”Sper ca partidele politice să-şi respecte angajamentul asumat public de a face mai simple şi mai transparente procedurile parlamentare care privesc cererile justiţiei”, mai afirmă Iohannis.


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”