Iohannis, mesaj de forță în favoarea șefei DNA

Iohannis, mesaj de forță în favoarea șefei DNA

Iohannis, mesaj de forță în favoarea șefei DNA. Preşedintele României îşi menţine părerea pozitivă despre activitatea DNA, precizează purtătorul de cuvânt al şefului statului, cu referire la sesizarea făcută de Comisia parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 către ministrul Justiţiei, împotriva şefei DNA.

Întrebată marți la Cotroceni dacă preşedintele ar semna o eventuală cerere de revocare formulată de ministrul Justiţiei, Mădălina Dobrovolschi a răspuns: "Vreau să vă amintesc faptul că preşedintele României, la ultima conferinţă de presă, a primit o întrebare tocmai despre acest subiect şi vă amintesc încă o dată evaluarea domnului preşedinte că este foarte mulţumit de activitatea DNA. Mai mult decât atât nu există comentarii suplimentare. Vorbiţi despre acţiunile altor instituţii care au dreptul să acţioneze constituţional."

Comisia parlamentară de anchetă a sesizat ministrul Justiţiei ca urmare a refuzului Laurei Codruţa Kovesi de a se prezenta la audieri în comisia lu pește prăjit. Parlamentarii nu au sugerat şi o soluţie, ci au lăsat eventualele sancţiuni la latitudinea ministrului Justiţiei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?