Iohannis, mesaj de forță în favoarea șefei DNA

Iohannis, mesaj de forță în favoarea șefei DNA

Iohannis, mesaj de forță în favoarea șefei DNA. Preşedintele României îşi menţine părerea pozitivă despre activitatea DNA, precizează purtătorul de cuvânt al şefului statului, cu referire la sesizarea făcută de Comisia parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 către ministrul Justiţiei, împotriva şefei DNA.

Întrebată marți la Cotroceni dacă preşedintele ar semna o eventuală cerere de revocare formulată de ministrul Justiţiei, Mădălina Dobrovolschi a răspuns: "Vreau să vă amintesc faptul că preşedintele României, la ultima conferinţă de presă, a primit o întrebare tocmai despre acest subiect şi vă amintesc încă o dată evaluarea domnului preşedinte că este foarte mulţumit de activitatea DNA. Mai mult decât atât nu există comentarii suplimentare. Vorbiţi despre acţiunile altor instituţii care au dreptul să acţioneze constituţional."

Comisia parlamentară de anchetă a sesizat ministrul Justiţiei ca urmare a refuzului Laurei Codruţa Kovesi de a se prezenta la audieri în comisia lu pește prăjit. Parlamentarii nu au sugerat şi o soluţie, ci au lăsat eventualele sancţiuni la latitudinea ministrului Justiţiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia