Iohannis: Soarta românilor din Marea Britanie este, pentru România, o temă extrem de importantă

Iohannis: Soarta românilor din Marea Britanie este, pentru România, o temă extrem de importantă

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Soarta românilor din Marea Britanie atât înainte, cât și după Brexit este pentru România o temă extrem de importantă, a declarat joi, la Bruxelles, președintele Klaus Iohannis, după întâlnirea cu premierul britanic Theresa May.

 "Amândoi ne dorim negocieri clare, care se duc în termeni foarte corecți, fair-play, cum zic englezii, și ținând cont de problemele care sunt importante pentru o parte și cealaltă. În acest context, evident că am menționat pentru noi o temă extrem de importantă, unde vom negocia cu foarte mare aplomb — soarta românilor din Marea Britanie. Nu doar după Brexit, ci și până la Brexit. Nu ne dorim incidente, ca românii din Marea Britanie să fie supuși unor presiuni", a susținut Klaus Iohannis, adăugând că premierul britanic i-a garantat că se va implica personal ca să nu existe astfel de incidente.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”