Iohannis TACE IAR. O fi de ACORD cu Ponta? „Eu cred că în acest moment există o singură putere, iar noi ceilalţi - Parlament, Guvern, PREȘEDINTE - facem şi noi ce putem”

Iohannis TACE IAR. O fi de ACORD cu Ponta? „Eu cred că în acest moment există o singură putere, iar noi ceilalţi - Parlament, Guvern, PREȘEDINTE - facem şi noi ce putem”

Atacul fără precedent al jigodiei de Ponta la adresa Justiției l-a inclus și pe președintele Klaus Iohannis ca parte vătămată de ,,dictatură''. Nici până la această oră președintele României n-a dat vreun semn că se delimitează de punctul de vedere al curvuței roșii. O fi de acord?

Victor Ponta, la România TV: „Vă daţi seama că judecătoarele de la Dragnea, dacă cumva îl achitau cred că erau şi arestate acum. Au dat şi ele un an cu suspendare, dar pentru noi e un lucru nedrept pentru că nu doar noi, ci şi PNL a fost cu noi la suspendare. Sigur că e o stare de nemulţumire pentru că e o nedreptate care ni se face”.

Ponta consideră că Justiţia are prea multă putere în România.

Victor Ponta, la România TV: „Eu cred că în acest moment există o singură putere, iar noi ceilalţi - Parlament, Guvern, preşedinte - facem şi noi ce putem”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată