Iolu: Ghinea și-a anunțat demisia în ședința de guvern; premierul va face o nouă propunere zilele următoare

Iolu: Ghinea și-a anunțat demisia în ședința de guvern; premierul va face o nouă propunere zilele următoare

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, și-a depus demisia la Cancelaria Premierului, după care a anunțat-o în ședința de Guvern, prim-ministrul urmând a face o nouă propunere pentru această funcție în zilele următoare, a anunțat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

El a precizat că, după anunțul demisiei, Ghinea a părăsit reuniunea săptămânală a Cabinetului.

"Domnul ministru Cristian Ghinea și-a depus demisia la Cancelaria Premierului. A anunțat acest lucru și în ședința de Guvern, moment în care a părăsit ședința. Premierul va face, în zilele imediat următoare, o propunere de nou ministru al Fondurilor Europene către președintele României", a declarat Iolu.

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, și-a anunțat, miercuri, demisia pe Facebook .

"Ultima mea ședință ca membru în Guvernul Cioloș 1. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind înapoi, dar nu au trecut nici șase luni de ministeriat, nici un an de când am mers la Cancelarie. A fost intens. Și a fost o onoare! De azi începe altceva", a spus Ghinea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”