Ion Cristoiu DELIREAZĂ: Traian Băsescu va CANDIDA la Primăria București!

Ion Cristoiu DELIREAZĂ: Traian Băsescu va CANDIDA la Primăria București!

Ion Cristoiu a delirat în această dimineaţă, pe Blogul  său. Acesta a anunţat că fostul preşedinte Traian Băsescu va candida din nou la funcţia de primar general. Cristoiu prezintă „în detaliu” „argumentele” care susţin candidatura lui Băsescu la Primăria Bucureşti. Câteva declaraţii făcute ieri de Traian Băsescu „trădează” „intenţia certă” acestuia de a se înscrie din nou în cursa electorală, dar există un motiv bine determinat pentru care fostul preşedinte amână momentul în care va face anunţul oficial.

Ion Cristoiu a explicat pe propriul blog care sunt declaraţiile şi gesturile făcute de Traian Băsescu şi motivele pentru care aceste lucruri trădează intenţia certă de a candida la Primăria Bucureşti. Iată „argumentele” pentru care jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat ca certă şi indibutabilă o candidatură a lui Traian Băsescu.

Gîndul de Breaking news, luni, 18 aprilie 2016

Traian Băsescu va candida la Primăria București!

Evenimentul zilei din dimineața asta reproduce următorul text postat de Traian Băsescu azi noapte pe Facebook:
„La RomâniaTv a revenit întrebarea pe care o primesc ori de cîte ori întîlnesc un ziarist sau un politician, cu privire la candidatura la Primăria Capitalei.
Cu certitudine o să fac ce trebuie, o să fac ceea ce se cade pentru un politician care a obţinut două mandate de parlamentar, două mandate de Primar General al Capitalei şi două mandate de Preşedinte al României.
În decizia mea am ţinut cont şi de faptul că sunt preşedintele unui partid nou, Partidul Mişcarea Populară (PMP), în care peste 85 la sută din membri nu au mai făcut politică pînă acum.
Decizia mea legată de candidatura la Primăria Capitalei este luată de multă vreme, dar nu consider oportun să o fac publică acum”.

Încă prudent, Evenimentul zilei n-are curajul de a spune lucrurilor pe nume:
Traian Băsescu va candida la Primăria Bucureștilor.

Dînd această știre, mă bazez exclusiv pe textul de pe Facebook, recunoaștere voalată c-a decis să candideze, pentru că:

Mișcarea Populară e un partid nou, care trebuie promovat printr-o candidatură spectaculoasă precum cea a lui Traian Băsescu.
E specialist în victorii electorale.
Argumentelor date de textul de pe Facebook le adaug următoarele fapte:
Duminică seara, la România Tv, Traian Băsescu a evitat să-l atace pe Marian Munteanu. Pe de o parte pentru că nu vrea să-și ostilizeze electoratul naționalist- ortodox, pe de alta, pentru că Traian Băsescu are interesul ca PNL să nu renunțe la candidatura lui Marian Munteanu. Cu un PNL avînd acest candidat, Traian Băsescu și-a asigurat voturile electoratului PNL.

Tot duminică seara, Traian Băsescu l-a atacat dur pe Nicușor Dan. Asta deoarece Nicușor Dan e cel mai primejdios adversar al lui Traian Băsescu.
De ce nu anunță acum candidatura?
Pentru că așteaptă ca Marian Munteanu să-și depună candidatura.

După opinia mea, PNL nu va renunța la candidatura lui Marian Munteanu.
De ce?
Pentru că liderii PNL știu de candidatura lui Traian Băsescu. Și preferă să-l sinucidă pe Marian Munteanu decît unul de-al partidului. Candidatura lui Marian Munteanu e gîndită ca pregătirea marii mutații spre Naționalism a PNL pentru parlamentare.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...