Ionuț Mișa a fost DEMIS din fruntea Fiscului!

Ionuț Mișa a fost DEMIS din fruntea Fiscului!

Ionuț Mișa a fost DEMIS din fruntea Fiscului! Viorica Dăncilă a semnat documentele. Urmează publicarea lor în Monitorul Oficial. Este cea de-a doua tentativă de schimbare din funcție a șefului ANAF în ultimele două săptămâni.

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat joi că i-a solicitat premierului Viorica Dăncilă revocarea din funcție a președintelui ANAF, Ionuț Mișa.

„Am solicitat doamnei prim-ministru revocarea din funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală a domnului Ionuț Mișa. Anul 2019 este un an cu foarte multe provocări, știm foarte bine cu toții, în special în zona economică. Iar ANAf-ul, așa cum am spus de foarte multe ori, ca principală instituție publică din România, trebuie să-și schimbe radical comportamentul în economie”, a anunțat Teodorovici în cadrul unei declarații de presă susținute la sediul Ministerului Finanțelor.

Revenim


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…