Ionuț Negoiță, pus sub CONTROL JUDICIAR

Ionuț Negoiță, pus sub CONTROL JUDICIAR

Patronul echipei Dinamo, Ionuț Negoiță, a fost pus sub control judiciar de procurori. Acesta este acuzat de bancrută frauduloasă. Potrivit Digi24 HD , decizia a fost luată astăzi de procurorii de la Parchetul Curții de Apel București. Aceștia au deschis un dosar la începutul acestei luni, când au făcut verificări cu privire la modul în care s-a făcut reorganizarea clubului de fotbal Dinamo. 

Anchetatorii au descoperit că administratorul special desemnat pentru a reorganiza societatea aflată în insolvență ar fi avut complicitatea lui Negoiță și a altor trei persoane pentru ca în contabilitate să nu fie trecută o anumită sumă de bani și de asemenea, valoarea bunurilor să fie reduse cu suma de aproape 17 milioane.

La începutul acestei luni, Parchetul Bucureşti a făcut percheziţii la la trei societăți care ar fi încercat să ascundă când s-a făcut planul de reorganizare, mai exact procedura de insolvență, active în valoare de 18 milioane de lei!

Perioada incriminată este 2014-2016, adică exact cea în care roș-albii s-au aflat în insolvență și când au dus la capăt planul de reorganizare.
Pe aceeași temă


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...