Ionuţ Radu, încă o gafă cu care a şocat Italia: Şi-a „îngropat“ şi noua echipă. Reacţia antrenorului VIDEO

Ionuţ Radu, încă o gafă cu care a şocat Italia: Şi-a „îngropat“ şi noua echipă. Reacţia antrenorului VIDEO

Ionuţ Radu a fost „lipit“ de bancă, la Inter Milano, în sezoanele 2020-2021 şi 2021-2022 în care a fost rezerva veteranului Samir Handanovici (38 de ani). Nu pentru că antrenorul ar fi avut ceva cu el, ci pentru că, într-adevăr, Ionuţ Radu nu era pregătit pentru a fi titular la o echipă care se bătea la titlu în Italia.

De altfel, spre finalul sezonului trecut, în singurul său meci din Serie A – Handanovici s-a accidentat – Ionuţ Radu a „îngropat“ Inter, aflată în lupta pentru titlu cu AC Milan, cu această gafă şocantă din meciul cu Bologna:

Din cauza acestei erori, Bologna a marcat golul victoriei, de 2-1, iar Inter a pierdut, ulterior, titlul în Serie A.

Aşa cum era de aşteptat, partida cu Bologna a fost ultima pentru Ionuţ Radu, în tricoul celor de la Inter. El a fost transferat, în vară, la Cremonese, nou-promovată în Serie A. Aici, Ionuţ Radu e coleg cu Vlad Chiricheş, transferat la Cremonese de la Sassuolo, la rândul său.

Din păcate, duminică seară, în prima etapă din Serie A, Cremonese a bifat un meci de coşmar. Cu Ionuţ Radu şi Chiricheş printre titulari – stoperul român a fost schimbat la pauză – formaţia pregătită de Massimiliano Alvini (52 de ani) a fost învinsă de Fiorentina, în deplasare, scor 3-2. Dureros a fost faptul că golul victoriei gazdelor a venit, în minutul 90+5, după o gafă monumentală comisă de Ionuţ Radu, după cum se poate vedea mai jos:

După această fază şocantă, antrenorul Massimiliano Alvini a ţinut să-şi susţină elevul: „I-am spus lui Ionuţ Radu să ţină capul sus. Greşeala aia nu există. Sunt foarte mulţumit de prestaţia lui. E un mare portar căruia i s-a dat o etichetă pe care nu o merită (n.r. - portar care gafează)“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa