Iordache, despre revocarea lui Kovesi: O decizie normală, cam târzie

Iordache, despre revocarea lui Kovesi: O decizie normală, cam târzie

Decizia preşedintelui Iohannis privind revocarea din funcţie a procurorului-şef DNA este una normală, deşi cam târzie, a declarat luni preşedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justiţiei, Florin Iordache.

"CCR a stabilit că pentru toate motivele care au fost invocate trebuie să emită acest decret de revocare. Şi, ca o concluzie, este o decizie normală, cam târzie, dar preşedintele nu cred că îşi putea permite, ca un garant al respectării Constituţiei, să nu respecte tocmai dumnealui această decizie", a declarat Iordache la Parlament.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA.

"În executarea deciziei Curţii Constituţionale nr. 358/2018, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astăzi, decretul de revocare a doamnei Laura Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie", a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

4 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

5 Soţia a fost violată în grup, iar soţul a fost bătut crunt / Coşmarul unui cuplu spaniol care călătorea în India