IPJ Argeş: Bărbat arestat preventiv pentru că şi-a abuzat sexual fiica minoră

IPJ Argeş: Bărbat arestat preventiv pentru că şi-a abuzat sexual fiica minoră

Un bărbat de 38 de ani a fost arestat preventiv pentru că şi-a abuzat sexual fiica minoră, în vârstă de 15 ani, informează IPJ Argeş.

Potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES, luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au fost sesizaţi de o femeie din aceeaşi localitate că soţul său, de 38 de ani, ar fi abuzat-o sexual pe fiica acestora, de 15 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru viol, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale, prin constrângere, cu fiica sa şi totodată, ar fi lovit-o în mai multe rânduri.

Cercetările au fost extinse sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorilor, iar în seara aceleiaşi zile, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Marţi bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Poliţia Română reaminteşte că desfăşoară, la nivel naţional, mai multe campanii pentru prevenirea şi combaterea diverselor forme de abuz comise asupra minorilor şi nu numai, scopul acestora fiind, pe de o parte, creşterea gradului de informare al copiilor, părinţilor şi publicului larg, iar pe de altă parte, încurajarea persoanelor care sunt victime ale unor asemenea fapte ori ale celor care iau cunoştinţă de săvârşirea acestora, să le sesizeze de îndată organelor de cercetare penală. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria