IPJ Braşov: Şase percheziţii în Cluj şi Mureş la persoane bănuite de şantaj, înşelăciune şi furt

IPJ Braşov: Şase percheziţii în Cluj şi Mureş la persoane bănuite de şantaj, înşelăciune şi furt

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Braşov, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează, joi, şase percheziţii domiciliare în judeţele Cluj şi Mureş la persoane bănuite de şantaj, înşelăciune şi furt.

"Din cercetări a reieşit că mai mulţi bărbaţi ar fi împărţit pliante publicitare, prin care ar fi oferit servicii de reparaţii sau întreţinere imobile, inducând faptul că ar face reduceri substanţiale pentru pensionari. Ulterior, aceştia ar fi solicitat preţuri foarte mari pentru lucrările efectuate şi la final, prin şantaj, ar fi cerut sume de zeci de ori mai mari decât costul efectiv", informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Braşov transmis, joi, AGERPRES.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 100.000 de euro.

"Până la această oră, au fost identificate şi ridicate mijloace de probă. Vor fi puse în aplicare şase mandate de aducere", arată sursa citată.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Criminalistic din Braşov şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Braşov.

La acţiuni participă şi poliţişti ai inspectoratelor de poliţie judeţene Cluj şi Mureş. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!