IPJ Ialomiţa: Mecanicul locomotivei care a ciocnit un tren la Feteşti avea 0,40 mg/l alcool în aerul expirat

IPJ Ialomiţa: Mecanicul locomotivei care a ciocnit un tren la Feteşti avea 0,40 mg/l alcool în aerul expirat

Mecanicul locomotivei care a ciocnit un tren , miercuri noapte, în triajul staţiei Feteşti, avea o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează IPJ Ialomiţa.

"Referitor la accidentul feroviar petrecut în timpul nopţii trecute precizăm faptul că mecanicul de locomotivă al trenului care ar fi impactat celălalt tren a fost testat alcoolscop, rezultând o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la Spitalul Municipal Feteşti în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei", potrivit IPJ Ialomiţa.

Poliţiştii continuă cercetarea la faţa locului alături de celelalte autorităţi competente în domeniu pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului feroviar.

În accidentul feroviar produs în triajul staţiei CF Feteşti au fost distruse mai multe vagoane, mai informează IPJ Ialomiţa.

''În cursul nopţii trecute, poliţiştii Postului Poliţie Transporturi Feroviare Feteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că două trenuri de marfă s-au ciocnit, un tren a intrat în spatele celuilalt, în triajul staţiei CF Feteşti. Firul 1 şi 2 de circulaţie au suferit avarii la terasamente de cale ferată şi linia de electrificare. În urma evenimentului, mai multe vagoane de marfă au fost distruse'', potrivit IPJ Ialomiţa.

Traficul feroviar a fost deviat pe ruta Feteşti - Ţăndărei - Slobozia Veche - Ciulniţa.

În cauză se efectuează cercetări pentru 'accident de cale ferată', faptă prevăzută şi pedepsită de art.333 CP. AGERPRES / (AS - autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dănuț Lupu, condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. „Mergem înainte, ce să facem”

2 Surpriza de la Cotroceni / „Vreau să-i strâng mâna” / Pe cine a vrut să întâlnească în mod special Regele Charles al III-lea

3 Când oamenii văd la televizor că se poate / O poveste din România reală. Cu una care se visa procuror și alta care a devenit penală...

4 Denisa de la „Bambi” povestește cum a ajuns milionară în euro

5 Se pregătește recunoașterea oficială a existenței extratereștrilor? NASA analizează peste 800 de fenomene inexplicabile