IPJ Ilfov: Bărbat reţinut pentru că a oferit 200 de lei pentru două voturi în oraşul Măgurele

IPJ Ilfov: Bărbat reţinut pentru că a oferit 200 de lei pentru două voturi în oraşul Măgurele

Un bărbat a fost reţinut, duminică, pentru 24 de ore, pentru că ar fi oferit suma de 200 de lei la două persoane pentru a vota un anume candidat, în oraşul Măgurele.

"Poliţiştii oraşului Măgurele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru coruperea alegătorilor, ca urmare a unui denunţ formulat de către o femeie la data de 26 septembrie, care ar fi reclamat că un bărbat ar fi oferit suma de 200 de lei la două persoane, pentru a vota un candidat", informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov transmis, duminică, AGERPRES.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii sesizate, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetul, cu propuneri legale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...