IPJ Ilfov: Bărbatul care a tras cu un pistol într-un centru comercial din Voluntari, reţinut 24 de ore

IPJ Ilfov: Bărbatul care a tras cu un pistol într-un centru comercial din Voluntari, reţinut 24 de ore

Poliţiştii ilfoveni l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul de 42 de ani, care a folosit o armă neletală, marţi, într-un centru comercial din Voluntari.

"Acesta urmează să fie prezentat în cursul zilei de astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale", a anunţat Biroul de presă al IPJ Ilfov.

Bărbatul a fost găsit de poliţişti , marţi seara, după ce fugise din centrul comercial.

"La data de 15 septembrie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale, un angajat a folosit un pistol şi a tras în interiorul respectivei societăţi comerciale. La faţa locului s-au deplasat, imediat, poliţiştii oraşului Voluntari împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase", informa, marţi, Biroul de presă al IPJ Ilfov.

În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană.

Bărbatul este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, uz de armă neletală şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Urmărirea penală este supravegheată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren