IPJ Prahova: Trafic intens pe DN 1; la Azuga si Buşteni ninge slab şi vântul viscoleşte zăpada

IPJ Prahova: Trafic intens pe DN 1; la Azuga si Buşteni ninge slab şi vântul viscoleşte zăpada

Traficul rutier este intens pe DN1 şi s-a format o coloană de maşini în mişcare de la Comarnic spre Braşov, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

De asemenea, s-a format o coloană de maşini în mişcare de la Centura oraşului Sinaia până la Buşteni, iar pe sensul de mers către Bucureşti au început să crească în mod considerabil valorile de trafic.

S-a format o coloană de maşini în mişcare de la ieşirea din Azuga pana la Buşteni, iar poliţiştii rutieri acţionează pentru fluenţa traficului. Totodată, pe raza localităţilor Azuga si Buşteni ninge slab şi vântul viscoleşte zăpada, a menţionat IJP Prahova. AGERPRES/ (AS - autor: Irinela Vişan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”