Iran: Coliziune a două trenuri de pasageri, soldată cu cel puțin opt morți și 11 răniți

Iran: Coliziune a două trenuri de pasageri, soldată cu cel puțin opt morți și 11 răniți

Cel puțin opt persoane și-au pierdut viața și 11 au fost rănite după ce două trenuri de pasageri s-au ciocnit vineri în provincia iraniană Semnan (centru-nord), a informat mass media iraniană, citată de agenția Reuters.

Directorul Semilunii Roșii din provincia Semnan, Hassam Shokrollahi, a explicat că nu poate anunța un bilanț definitiv deoarece există vagoane 'în flăcări'. În plus, din cauza dificultăților de acces în regiunea izolată în care a avut loc coliziunea, doar un elicopter a putut ajunge la locul accidentului pentru a-i evacua pe răniți, a adăugat Shokrollahi.

Cauza coliziunii face obiectul unei anchete, a anunțat televiziunea de stat din Iran, Irib, adăugând că echipe de salvare au fost trimise la locul accidentului.

Coliziunea s-a produs în stația Haft-Khan din orașul Shahroud, situat la circa 400 km est de Teheran. Unul dintre trenuri, care făcea legătura între Mashhad (nord-est) și Teheran, staționa în momentul în care a fost izbit de o altă garnitură.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale