Iranul stabileşte tarife în dolari pentru zborurile interne pentru străini

Iranul stabileşte tarife în dolari pentru zborurile interne pentru străini

TEHERAN, 25 iunie. /TASS/. Autorităţile iraniene introduc noi reguli pentru tarifarea biletelor de avion pentru zborurile interne, tariful pentru care pentru străini va fi acum calculat în dolari SUA. Asociaţia aeriană iraniană a anunţat acest lucru sâmbătă.

„Taritul va fi de 100 de dolari pentru zborurile interne sub o oră şi de 150 de dolari pentru zborurile de peste o oră”, a spus IRNA în declaraţie .

În acelaşi timp, nu este specificat la ce curs va fi calculat dolarul american pentru a plăti biletele în rial iranieni. Există mai multe cursuri de schimb în ţară. Astfel, valoarea de piaţă a dolarului american în casele de schimb valutar este de câteva ori mai mare decât cursul oficial de stat.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!