IREAL! O.Vasilescu: Salariile au scăzut pentru că Saturn e in Vărsător și dă ghinion la bani! :)))

IREAL! O.Vasilescu: Salariile au scăzut pentru că Saturn e in Vărsător și dă ghinion la bani! :)))

Ministra muncii explică scăderile salariale, apărute în urma majorărilor, cu ajutorul horoscopului pentru că, spune  ea, doar zodiile nefaste au primit mai puțini bani, în timp ce pentru zodiile norocoase, salariile au fost sensibil mai mari:

„La inceputul lui februarie Saturn intra in Varsator si stim de la specialistii în Feng shui ca asta poate aduce ghinion la bani si in dragoste.

Urmeaza deci o perioada de turbulente si crize economice, dar asta nu e vina guvernului ci e vina astrelor. Va dati seama, daca acum dupa dublarile de salarii ele au scazut sau au crescut cu doar 3 lei, ce s-ar fi intamplat daca nu faceam aceste dublari si majorari de tot felul?

Cumva am preîntâmpinat aceasta criza si meritul nu este doar al meu ci al intregii echipe in frunte cu domnul Dragnea! Impreuna am fost niste adevărați specialiști în astrologie și vrăjală, pentru că am prevăzut din timp nevoia unor majorări, știind că vom fi loviți de aceasta perioadă nefastă.

Din păcate veștile nu sunt prea bune pentru majoritatea zodiilor în care sunt născuți românii… Staționarea lui Saturn în Vărsător este una de durată, cam până la viitoarele alegeri.

Recomand celor care au primit mai puțini bani să poate culori deschise și să doarmă orientați spre Steaua Polară, asta îi va ajuta să atraga succesul, prosperitatea și fericirea!”

A explicat Olguta Vasilescu situatia complexa pe care o traverseaza economia nationala, conform  Ponturifierbinti.com .

NOTĂ: Acest material este un PAMFLET, oricât de greu v-ar veni să credeți...




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...