Irina Begu, eliminată de Kvitova, după un meci cu două seturi diferite

Irina Begu, eliminată de Kvitova, după un meci cu două seturi diferite

 Irina Begu, 37 WTA, a fost eliminată de Petra Kvitova, cap de serie numărul 4, cu scorul de 7-5, 6-4. Românca a jucat pentru prima dată împotriva numărului 4 mondial.

Românca a ratat ocazia unui duel cu numărul 1 mondial. Kvitova o va întâlni, în semifinale, pe Serena Williams, cap de serie numărul 1.

Irina a avut parte de un meci diferit față de ceea ce a jucat ea în 2015 până acum. Cu toate că nu a fost un meci mai dificil decât cel cu Barbora Strycova, pe care a învins-o în 3 seturi, Kvitova a avut o viteză în plus, pe care a folosit-o în setul al doilea. Meciul a fost unul cu două seturi diferite. În primul, cele două au mers umăr la umăr până la final, în timp ce în a doua parte a meciului, Kvitova a dominat radical încă de la început, cu unele excepții când românca a reușit lovituri incredibile.

Irina Begu nu a lăsat impresia că a arătat tot ce poate în acest meci, astfel că este loc pentru îmbunătățiri în jocul româncei. În schimb Irina a arătat că are potențialul de a urca cel puțin în top 20, reușind unele lovituri pe care numai jucătoare de nivelul Simonei Halep le mai au în repertoriu. Meciul cu Kvitova a durat puțin peste o oră și jumătate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?