Irina Begu, fermecată de românii aflați la Madrid: Declarație superbă după o victorie categorică

Irina Begu, fermecată de românii aflați la Madrid: Declarație superbă după o victorie categorică

Irina Begu a abordat Madrid Open 2023 de pe locul 35 în lume, însă acum, după trei victorii obținute fără set pierdut, tocmai a devenit prima „rachetă“ a României, devansând-o pe Simona Halep, după cum Adevărul a explicat aici.

Turneul de la Madrid e o reușită pentru Begu, nu doar din punct de vedere sportiv, ci și o adevărată lovitură financiară. Pentru că, după victoria care a trimis-o în sferturi, românca și-a asigurat cel mai mare bonus din 2023. Încântată de aceste realizări, Begu a acordat un scurt interviu, după succesul cu Liudmila Samsonova (Rusia, 24 de ani, 18 WTA), declarațiile ei fiind redate de Digi Sport , postul care transmite turneul feminin de la Madrid.

Ce a spus Irina Begu?

*Adversara mea a început foarte bine, apoi am început să simt ritmul jocului, încet, încet. Am făcut mai puține greșeli, asta a fost cel mai important astăzi. Vă mulțumesc foarte mult că ați venit, în special către fanii mei români. Sunt foarte mulți oameni aici, mulți români care trăiesc în Spania, mai ales în Madrid. Mulțumesc că ați venit și vă aștept și la următorul meci.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”