Irina Begu s-a calificat în turul doi la Wimbledon

Irina Begu s-a calificat în turul doi la Wimbledon

Begu (43 WTA) a învins-o în două seturi pe sportiva din Georgia după 73 de minute de joc. În următoarea rundă, Irina Begu o va înfrunta pe italianca Elisabetta Cocciaretto (119 WTA).

Şi Sorana Cîstea (32 WTA) a reuşit, luni, calificarea în turul doi la Wimbledon după ce a trecut de Aleksandra Krunici (107 WTA), din Serbia, scor 7-6, 7-6. Meciul a durat 94 de minute. În următoarea rundă Sorana o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Astra Sharma (136 WTA) şi Tatjana Maria (103 WTA).

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

4 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!