Irina Loghin, „profesoară” pentru Elena Merișoreanu. Îi dădea sfaturi înainte să urce pe scenă

Irina Loghin, „profesoară” pentru Elena Merișoreanu. Îi dădea sfaturi înainte să urce pe scenă

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară, a debutat pe scenă de la 16 ani, atunci când Irina Loghin o instruia, înainte să urce pe scenă.

Elena Merișoreanu și Irina Loghin

Artista a visat de mică să ajungă vedetă, cu toate că s-a născut într-o casă în care nu exista electricitate și, evident, niciun radio. Însă muzica a însoțit-o mereu, chiar și fără radio în casă, deoarece tatăl său cânta la fluier. El a învățat-o multe cântece, iar mama și sora ei aveau un glas frumos și cântau când lucrau la câmp, dar și la petrecerile familiei.

La doar 16 ani, Elena Merișoreanu a participat la un concurs pentru a fi acceptată la Ansamblul „Ciocârlia”. Deși a câștigat concursul, nu a putut fi acceptată în ansamblu deoarece și-a ascuns vârsta.

Așa că înainte de a împlini 20 de ani s-a înscris la un alt concurs, pentru Ansamblul „Rapsodia Română” din București. A fost acceptată în cor , unde a cântat pentru opt ani.

Deși a primit lecții mereu, atât la ansamblu, cât și la Școala Populară de Artă unde a urmat studii de canto, ea spune că cea mai bună „profesoară” i-a fost irina Loghin, care o lua pe la toate spectacolele și o instruia înainte să urce pe scenă.

Citește continuarea pe Click!.ro și află ce sfaturi îi dădea Irina Loghin artistei și cum o învăța ce să facă înainte de a urca pescenă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?